Phone

02‑971‑9920, 0884‑38‑9930

Facebook Twitter YouTube
Солидарност Фракарита
Сдружение “Фракарита България”

Новини

Купете фотография и помогнете на нашата кауза

Купете фотография и помогнете на нашата кауза

25.08.2017

През юли тази година заработи сайтът на ателие „ФотоФози“ към нашата програма за психосоциална рехабилитация на зависими „Солидарност“.

„ФотоФози“ е най-новото ни ателие и в него клиентите на Програмата имат възможност да използват фотографското изкуство като възможност да изразят себе си, да научат нови умения и да подпомогнат собствения си процес на реинтеграция в обществото. Създадено е от успешно завършили и преминали във фаза на ресоциализация клиенти, с неизменната помощ и подкрепа на екипа на „Солидарност“ и на доброволци.

Целта на ателието е да даде възможност, подкрепа и място за хора, които се интересуват от фотография. Създателите му споделят идеята, че творчеството помага за адаптацията и помага на хората да открият потенциала си.

В рамките на ателието се организират практически семинари на различни теми, свързани с фотография и специфични техники. Участниците поддържат страница във Фейсбук, която популяризира дейността му и повишава ангажираността на публиката с каузата: https://www.facebook.com/fotofozzie/.

Ако си закупите снимка от сайта на „ФотоФози“, част от сумата ще отиде като дарение за нашата кауза – да подпомагаме хора във фаза на ресоциализация, откриващи новата си страст – фотографията.

Посетете сайта ни тук: http://www.fotofozzie.com/.

Предишни новини

Събития

Изпращаме един успешен клиент, януари 2020

Изпращаме един успешен клиент, януари 2020

Днес отново имаме повод за празник. Още един от нашите клиенти успешно завърши рехабилитационна програма „Солидарност“ – 14.01.2020 г.

Споделено

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Никога няма да забравя първия ден в програмата. Посрещна ме едно момиче със слънчева усмивка и малко по-късно разбрах, че ще ми бъде наставник и ще ми помага да се адаптирам към тяхната среда.