Phone

02‑971‑9920, 0884‑38‑9930

Facebook Twitter YouTube
Солидарност Фракарита
Сдружение “Фракарита България”

Новини

Купете фотография и помогнете на нашата кауза

Купете фотография и помогнете на нашата кауза

25.08.2017

През юли тази година заработи сайтът на ателие „ФотоФози“ към нашата програма за психосоциална рехабилитация на зависими „Солидарност“.

„ФотоФози“ е най-новото ни ателие и в него клиентите на Програмата имат възможност да използват фотографското изкуство като възможност да изразят себе си, да научат нови умения и да подпомогнат собствения си процес на реинтеграция в обществото. Създадено е от успешно завършили и преминали във фаза на ресоциализация клиенти, с неизменната помощ и подкрепа на екипа на „Солидарност“ и на доброволци.

Целта на ателието е да даде възможност, подкрепа и място за хора, които се интересуват от фотография. Създателите му споделят идеята, че творчеството помага за адаптацията и помага на хората да открият потенциала си.

В рамките на ателието се организират практически семинари на различни теми, свързани с фотография и специфични техники. Участниците поддържат страница във Фейсбук, която популяризира дейността му и повишава ангажираността на публиката с каузата: https://www.facebook.com/fotofozzie/.

Ако си закупите снимка от сайта на „ФотоФози“, част от сумата ще отиде като дарение за нашата кауза – да подпомагаме хора във фаза на ресоциализация, откриващи новата си страст – фотографията.

Посетете сайта ни тук: http://www.fotofozzie.com/.

Предишни новини

Събития

На път с актьорите от филма „Доза щастие“

На път с актьорите от филма „Доза щастие“

Макар двете обявени епидемии да отмениха част от плановете, Марина Попова от Програма „Солидарност“ и Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта успя в началото на март 2020 г.…

Споделено

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Никога няма да забравя първия ден в програмата. Посрещна ме едно момиче със слънчева усмивка и малко по-късно разбрах, че ще ми бъде наставник и ще ми помага да се адаптирам към тяхната среда.