Phone

02‑971‑9920, 0884‑38‑9930

Facebook Twitter YouTube
Солидарност Фракарита
Сдружение “Фракарита България”

Новини

Стартира нова вечерна програма за хазартно зависими

Стартира нова вечерна програма за хазартно зависими

05.11.2018

Стартира нова вечерна програма за лечение на хазартно зависими към проект „Солидарност“, Сдружение „Фракарита България“. Програмата е с капацитет 12 души и в нея могат да участват пълнолетни жени и мъже, които имат проблем с хазартната зависимост и искат да постигнат ремисия,  продължавайки живота си без влиянието на вредни навици и поведения.

Програмата е подходяща за работещи и учащи. Групите и индивидуалните консултации ще се провеждат вечер, в извънработно време, на адреса на Сдружението: гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ 1.

Формата предвижда групова, индивидуална и фамилна работа.

Повече информация за програмата и за възможностите за участие в нея можете да получите на телефон 02/971 99 20, понеделник-петък, между 9:00 и 17:00 часа.

Предишни новини

Събития

На път с актьорите от филма „Доза щастие“

На път с актьорите от филма „Доза щастие“

Макар двете обявени епидемии да отмениха част от плановете, Марина Попова от Програма „Солидарност“ и Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта успя в началото на март 2020 г.…

Споделено

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Никога няма да забравя първия ден в програмата. Посрещна ме едно момиче със слънчева усмивка и малко по-късно разбрах, че ще ми бъде наставник и ще ми помага да се адаптирам към тяхната среда.