Phone

02‑971‑9920, 0884‑38‑9930

Facebook Twitter YouTube
АРЗ Солидарност
Асоциация за рехабилитация на зависими „Солидарност“

Дарение

Ние имаме нужда от вашата помощ!

Зад всяко дарение, което ще направите, стои съдбата на човешко същество, решило да се справи със зависимостта. Вашите даренията ще ни помогнат да продължим нашите проекти, да научим зависимите хора на отговорност и умения за живот в обществото, както и ще улеснят постигането на не-зависимост от участниците в нашата Програма „Солидарност“.

Вашата финансова подкрепа е изключително важна и за Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта, от чиито безплатни услуги се ползват хиляди хора от цяла България и от чужбина. Помогнете ни да продължим да им оказваме необходимата им помощ!

Ако нашите дарители желаят, ще получат Сертификат за дарение.

Управителният Съвет на Сдружение „АРЗ Солидарност“, както и целият екип на организацията благодарят на нашите дарители, без участието и навременната намеса на които нашето съществуване не би било възможно:

Финансови дарения:

Нефинансови дарения:

Екипът и Управителният Съвет на „АРЗ Солидарност“ благодарят за всеотдайната помощ на Посолството на Кралство Белгия в България. В частност поднасяме своите благодарности към посланиците на Кралство Белгия Техни превъзходителства г-н Марк Михелсен, г-жа Аник Ван Калстер и г-н Франсоа Бонтам.