Phone

02‑971‑9920, 0884‑38‑9930

Facebook Twitter YouTube
Солидарност Фракарита
Сдружение “Фракарита България”

Новини

Старото е на мода! Изпратете картичка, зарадвайте близък, помогнете на непознат!

Старото е на мода! Изпратете картичка, зарадвайте близък, помогнете на непознат!

07.12.2018

Помните ли каква радост беше, когато отворяхте пощенската кутия и намирахте плик в нея? Тръпката, докато отваряте плика? Много по-различно усещане от „един клик“ и вече чета.

И тази година имате възможност да зарадвате близки и приятели с тази емоция. И тази година имате възможността по Коледа да бъдете част от нечие чудо – както на познат, така и на непознат.

Предизвикваме Ви! Бъдете нечий Дядо Коледа! Как? Като закупите и подарите от нашите авторски фотографии под формата на картички (разбира се, при добро желание можете да си закупите и авторска фотография в голям размер – така ще подсигурите и подаръка под елхата).

Средствата от продажбата на картичките и на фотографиите подкрепят всички социални проекти на „Фракарита България“ в справянето ѝ с проблемите на зависимостта, употребата на наркотици, алкохол и играта на хазарт.

Подкрепете нашата кауза като поръчате минимум 5 картички, които ще бъдат доставени на посочен от вас адрес или до офис на „Еконт“. Картичките се изпращат с наложен платеж плюс цена на доставката – около 5 лв. до офис на „Еконт“ и около 6 лв. до адрес. Можете да избирате всякакви комбинации от петте вида картички с единична цена 2 лв.

Можете да направите поръчка на имейл info@fotofozzie.com, чрез формата за контакт на сайта на нашето ателие „ФотоФози“ или чрез неговата Фейсбук страница. Моля, посочете Ваш телефонен номер при поръчка.

Предишни новини

Събития

На път с актьорите от филма „Доза щастие“

На път с актьорите от филма „Доза щастие“

Макар двете обявени епидемии да отмениха част от плановете, Марина Попова от Програма „Солидарност“ и Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта успя в началото на март 2020 г.…

Споделено

Аз мога, ще успея

Аз мога, ще успея

Разбрах, че не съм сам и че мога да променя живота си.