Phone

02‑971‑9920, 0884‑38‑9930, 0879‑47‑4224

Facebook Twitter YouTube
Солидарност Фракарита
Сдружение “Фракарита България”

Новини

Старото е на мода! Изпратете картичка, зарадвайте близък, помогнете на непознат!

Старото е на мода! Изпратете картичка, зарадвайте близък, помогнете на непознат!

07.12.2018

Помните ли каква радост беше, когато отворяхте пощенската кутия и намирахте плик в нея? Тръпката, докато отваряте плика? Много по-различно усещане от „един клик“ и вече чета.

И тази година имате възможност да зарадвате близки и приятели с тази емоция. И тази година имате възможността по Коледа да бъдете част от нечие чудо – както на познат, така и на непознат.

Предизвикваме Ви! Бъдете нечий Дядо Коледа! Как? Като закупите и подарите от нашите авторски фотографии под формата на картички (разбира се, при добро желание можете да си закупите и авторска фотография в голям размер – така ще подсигурите и подаръка под елхата).

Средствата от продажбата на картичките и на фотографиите подкрепят всички социални проекти на „Фракарита България“ в справянето ѝ с проблемите на зависимостта, употребата на наркотици, алкохол и играта на хазарт.

Подкрепете нашата кауза като поръчате минимум 5 картички, които ще бъдат доставени на посочен от вас адрес или до офис на „Еконт“. Картичките се изпращат с наложен платеж плюс цена на доставката – около 5 лв. до офис на „Еконт“ и около 6 лв. до адрес. Можете да избирате всякакви комбинации от петте вида картички с единична цена 2 лв.

Можете да направите поръчка на имейл info@fotofozzie.com, чрез формата за контакт на сайта на нашето ателие „ФотоФози“ или чрез неговата Фейсбук страница. Моля, посочете Ваш телефонен номер при поръчка.

Предишни новини

Събития

Кулинарно вдъхновение

Кулинарно вдъхновение

Днес един от клиентите на Програма „Солидарност“ в ролята си на отговорник за ателие Кухня се прояви като майстор, умесвайки сам тестото за пицата – 21 август 2019 г.

Споделено

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Нищо не е по-ценно от днешния ден

Никога няма да забравя първия ден в програмата. Посрещна ме едно момиче със слънчева усмивка и малко по-късно разбрах, че ще ми бъде наставник и ще ми помага да се адаптирам към тяхната среда.